Actionkamera – Kun det bedste!

Written by
Alt i GOPRO udstyr - Actionkamera til dit vilde eventyr.

Med den kolossale stigning i salget af smartphones indenfor de seneste år og ligeledes gevaldige fremskridt i de mobile kameraer, er der mange, der stiller sig selv det spørgsmål: Er det overhovedet nødvendigt at købe et ”standalone” kamera længere?

For rigtig mange danskere er svaret nej og denne tendens spejler sig i producenternes salgstal. Nikon’s salg af kameraer var faldet med 15% i 2014, og ligeledes var Canon’s salg af kameraer også faldet med lige under 10%.
Salgstal som mange af de store kamera producenter kæmper med.
Men denne tendens er ikke bredt over alle kamera producenter.
En af de producenter som lever godt på nedgangen af de klassiske kameraer, er virksomheden GoPro. I April 2015 kunne GoPro vise en stigning på 54%.

GoPro er ubetinget det bedste actionkamera

GoPro har haft stor succes med at bryde med den klassiske opfattelse af et kamera og har formået at udnytte dette skift i forbrugernes kamera kutyme. GoPro actionkameraet har bl.a. fået stor succes for dets alsidighed og sammen med en bred vifte af forskelligt udstyr til GoPro, blev kameraet hurtig et af de mest udbredte hos bl.a. ekstremsportsudøvere. Med de mange forskellige mounts til GoPro bevæger tendensen inden for kamera verdenen sig mod mere personlige videoer og billeder, hvor forbrugerens venner og bekendte kan leve sig ind i de unikke optagelser. Desuden er kameraet tilstrækkeligt småt til, at det kan bæres i en bukselomme eller i forlommen på vandre-rygsækken og med billigt udstyr til GoPro, er kameraet ideelt til den aktive ferie.

Igen en tendens som reflekterer forbrugerens interesse i at kunne have sit kamera med over alt.
For mange personer, er smartphones nu blevet gode nok til at kunne erstatte et typisk digital kamera. Der er ingen grund til at bære et pladskrævende kamera som en yderlige gadget, hvis en iPhone 6 eller Samsung Galaxy S6 tager ligeså gode – hvis ikke bedre billeder.
Dette overlader Nikon, Canon og andre kameraer til entusiaster og professionelle fotografer – og sætter altså sine spor i salgstallene hos giganterne.

GoPro’s kameraer er fantastiske, fordi de tilbyder noget som din smartphone ikke kan. Jo, du kunne sikkert fastmontere din dyrebare iPhone 6 til din mountainbike, inden du kaster dig ud over et bjerg. Men ville du turde det?
Svaret er højst sandsynligt nej – derfor er et GoPro for de fleste mennesker det eneste ”standalone” kamera, der er værd at købe i øjeblikket og med et væld af billigt udstyr til GoPro, udkonkurrerer det enhver smartphones evne som et actionkamera. Alt andet – ikke ekstremsports relateret kan du klare med en smartphone, som alligevel ligger i din lomme.

Et kamera er kun så godt, som det man har med sig rundt, og da flere og flere dropper spejlreflekset til fordel for telefonen, må man konkludere, at det bedste kamera er det, man altid har på sig. I langt de fleste tilfælde værende sin smartphone.

Billigt udstyr til GoPro, kan du f.eks. købe hos Sketter Shop

Article Categories:
Gadgets · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu