Amerikansk Netflix på 2min – Guide

Written by

Der findes mange måder at kunne se det noget større udbud på den amerikanske Netflix. Vi viser dig en sikker og nem metode til at få adgang til de mange film og serie på Amerikansk Netflix.

Svaret du leder efter er Mediahint. Mediahint lader dig tilslutte sikre DNS servere, hvorved du snyder Netflix til at tro du er fra USA eksempelvis. Således får du adgang til langt flere film og serier uden det koster dig en krone. På Mediahint får du som ny bruger 7 dages gratis prøveperiode og ønsker du ikke at betale de 3,95$ om måneden efterfølgende, ja så opretter du en ny mailkonto og starter processen forfra. Det tager lidt tid men det er GRATIS 😉

Overvejer du at installere Hola, som er ganske gratis. Så anbefaler Geekleak ikke dette medmindre du er ligeglad med datasikkerhed og brugen af din IP adresse ifm. kriminelles aktiviteter. Hola fungere på den måde, at man deler ens internetforbindelse med alle andre Hola brugere, hvorved man kan skjule sig bag andres IP adresser, derfor kan du selv vælge land. Mediahint derimod bruger sikre og udvalgte servere, altså ikke diverse brugere.

MX har skrevet en artikel om netop Hola og usikkerheden bag. Læs den HER.

Guide til opsætning Amerikansk netflix via Mediahint

Step 1: Register dig med e-mail og et selvvalgt password

Guide til opsætning af Mediahint step 1Step 2: Installer udvidelsen til den browser du nu bruger

Gratis Netflix extension til Chrome eller Explorer

Step 3: Så har du fået et lille farvet ikon oppe i højre hjørne såfremt du bruger Chrome. Du kan nu tilgå www.netflix.com og se amerikansk indhold. God fornøjelse.

 

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Software · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu