Anvendelsen af Mobilt Internet stiger eksplosivt

Written by
4G netværket er færdigt og resultere i boom af dataforbruget i Danmark

På kun en måned er forbruget af mobilt internet steget med 50 procent. Så stor en stigning er ikke set før på dataforbruget. TDC’s 4G netværk står for 80 procent af væksten.

Du har sikkert også bemærket, at der står 4G oppe i hjørnet på din Smartphone, det skyldes at TDC for blot en måned siden kunne meddele at deres mobile netværk nu var færdigt. Nu har deres kunder adgang til 2G(tale), 3G (tale+internet) og 4G (højhastigheds internet). Sidstnævnte viser sig derfor tydeligt på dataforbruget.

4 milliarder og en masse master

”Normalt stiger dataforbruget med ca. 70 pct. på et helt år. Det sætter virkelig den seneste måneds udvikling i perspektiv og bekræfter, at TDC valgte rigtigt, da vi valgte at opgradere hele mobilnettet,” siger koncerndirektør i TDC Operations Peter Schleidt.

Det store datatræk skyldes naturligvis streaming fra bla. Youtube, Spotify og de sociale medier som Facebook, Instagram der begge trækker store mængder data.

Sorte pletter på landkortet

Der vil stadigvæk være områder i Danmark, hvor du enten ikke kan få signal eller dækningen er meget dårlig. Derfor fortsætter TDC med at udbygge netværket med flere master i fremtiden. I 2015 forventer de, at opsætte over 100 nye master.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Hardware · Telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu