Drone guiden – Din guide til de bedste droner

Written by
Hvilken drone skal jeg vælge?

Droner for sjov

Hvem vil ikke have deres egen drone? De fjernstyrede fly med automatiske navigations indstillinger, kan monteres med forskelligt drone udstyr, som kan være handy oppe i luften – Ofte Kamera eller andet der har med foto/video at gøre. Droner er ganske enkelt robotter som kan flyve og der findes efterhånden rigtig mange typer droner du kan vælge imellem.

Hvad skal du bruge dronen til? Du skal bruge dronen til alle de ting, som du ville anvende et almindeligt RC fly til (sjov) plus meget mere. Teknologien og prisen har gjort droner rigtig interessante for landmænd. Robothjernerne, eller computeren i dronen, gør det nemlig muligt for landmanden, at lade dronen overflyve hans marker og filme dem. Hermed spare han en længere køretur, for han kan se markerne og meget mere fra computeren.

Nysgerrige paparazzis har vi ikke så mange af i Danmark, men såfremt interessen for unikke billeder er der, kan en drone være ekstremt interessant. For med dronen kan der skydes billeder fra helt unikke vinkler og uden at personen ser det.

Droner i militæret

Det kommer måske ikke bag på nogen, at militæret, både det danske forsvar og vores internationale partnere anvender droner. I Danmark anvendes primært droner på vinger, små fly der kan overvåge store områder i dagslys såvel som i mørke. Dronerne bliver styret på lang afstand og i sikkerhed. Danmark har endnu ikke indkøbt droner der kan udstyres med våben modsat USA der har droner på størrelse med almindelige jagerfly.

Boeing startede allerede i 2013 tests af gamle F-16 fly, hvor cockpittet blev udstyret med droneudstyr, således jagerflyet kunne styres helt uden pilot. Projektet var en stor succes og der vil ske yderligere tests med flere fly i løbet af 2015.

Droner vil få en større og større rolle i moderne krigsførelse. En robot er langt billigere at erstatte end menneskeliv og det er i virkeligheden de økonomiske besparelser der kommer til at gøre den store forskel for, om dronerne skubber traditionelle bemandede jagerfly ud på et sidspor.

Se hvilke nationer der anvender droner og hvilke!

Hvilken drone skal jeg vælge?

Der findes efterhånden et kæmpe udvalg af droner, vi viser her 3 væsentligt forskellige droner som kan være interessant for teengage knægten, for det voksne legebarn og til sidst en drone til landmanden.

Husban X4 – Drone til den lille dreng

Du har med garanti set denne lille drone med navnet Husban X4. Dronen fås idag til kun 349,- online. Dronen sælges ofte i mange supermarkeder, hvorfor den er det ideelle valg til den lille dreng, hvor interessen måske ikke er kæmpe eller skal prøves af, inden man bevæger sig op til de lidt dyrere.

Billig drone - Husban X4

DJI Phantom – Drone til den voksne

Grundet et “klar til at flyve” design, er DJI Phantom perfekt til baghaven eller den professionelle film produktion. Ingen samling kræves. Prisen i Danmark ligger på 3.495,- for den billigste model. DJI Phantom findes i en større version, den markante forskel er stabiliteten og kameraets funktioner. Er du derfor på udkig efter DJI Phantom Droner, så kan du finde dem billigt hos www.droneland.dk

Drone til den voksne legedreng

DJI S1000 – Dronen til den professionelle (landmand)

Er du eksempelvis landmand, fotograf, filmproducent eller anden form for virksomhed, hvor billeder og video skal være af højeste kvalitet fra oven. Så får du ikke en drone som yder bedre end DJI S1000. Denne drone er den mest teknologiske drone stadigvæk i en prisklasse, som er til at købe for penge. Prisen for denne fantastiske drone er 27.495,-

dji-s1000-professionel-drone

Hvilken drone passer til mit behov? Det kan du kun selv vurdere. Men er du professionel, så er der stor sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor anbefaler vi hos Geekleak ikke, at du går på kompromis. Vi har set testflyvninger af de tre modeller her i artiklen og er du til sjov og kvalitet, så vælg Phantom, er du til seriøs film og billeder, så vælg S1000 modellen.

Article Categories:
Hardware

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu