Facebook vil primært bestå af video deling om 5 år

Written by
Facebook deler videoer i fremtiden

Hvis du synes, at Facebook har meget video i dag, så bare vent.

”Om fem år, vil de meste af Facebook være video,” udtalte Direktør Mark Zuckerberg, tirsdag under firmaets første fælles møde med offentligheden, hvor han besvarede spørgsmål fra offentligheden i en række emner.

Zuckerberg svarede på et spørgsmål om, hvorvidt det store antal billeder i ”strømmen” gav et øge pres på netværkets infrastruktur. Facebooks data centre har det dækket ind, udtalte han. Den største udfordring ligger i, at udvide infrastrukturen således der kan deles langt flere videoer.

Et af de mest populære spørgsmål til Facebook stifteren var, hvorfor Facebook tvang brugere til at hente dets Messenger app til mobilen.

Den 30-årige anerkendte, at ikke alle var lige begejstrede for ændringen.

”At bede alle om, at installere endnu en app er en stor ting at bede om,” udtalte han. Men Facebook var overbevist om, at man på den måde var i stand til, at levere en bedre og hurtigere beskedudveksling ved at adskille den fra den primær app.

”Vi tror virkelig på, at det er en bedre oplevelse,” Siger Zuckerberg.

En blandt publikum spurgte ham om, hvorvidt Facebook var ved at blive lidt kedelig.

Spørgsmålet om, at Facebook mister dets ”Coolhed” bliver stillet i ny og næ, ”men mit mål var aldrig at gøre Facebook cool”, svarede han.

Andre spurgte, hvorfor han altid går rundt i de samme t-shirts og hoodies. Zuckerberg udtalte, at han ville tilbringe mest mulig af hans tid på ting der betyder noget, som eksempelvis at lave produkter, selvom det ville betyder, at folk tænker dårligt om, hvad han går klædt i.

Article Categories:
Sociale Medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu