Førerløs – Bil ude af kontrol laver doughnuts på vejen

Written by
Biler kan åbenbart godt køre selv

Teknisk set, er der her ikke tale om et bil der “normalt” kan køre uden én bag rattet, dog lader det til at denne Honda Accord har sit eget liv og beslutter at det er tid til leg i det sydlige californien.

Sig aldrig, at din bil ikke har sin egen vilje.

Den vælger måske at bevise det modsatte.

Tommy Anderson, som bor i Moreno Valley (Californien), har bevis på dette.

På en ganske almindelig tirsdag, observerede han en bil der drejer rundt om sig selv og laver “doughnuts” i bakgear, ovenikøbet i et villakvarter.

Du tænker måske, at en fræk teenager lavede sjov. CBS LA skriver, at der ikke var nogen i bilen.

Anderson optog hele 3 minutters film (ja vi optager jo alt nu til dags), hvilket er gået viralt på Facebook. Videoen viser en bil med åben motorhjelm, som ganske harmløst triller rundt om sig selv i ring.

Hverken Moreno Valley politi eller ejeren ved hvorfor den gjorde som den gør i videoen. Politiet fik den standset ved at smide “spikes” ud, hvorved dækkene blev punkteret, og de herefter kunne hoppe ind i bilen og standse denne.

Den selvkørende bil leder dig måske frem til Google’s selvkørende biler og hvad fremtiden bringer. Vi hos Geekleak har gjort os samme tanker og må konkluderer, at teknologien nok vinder da statistikken taler for dem allerede idag.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Sociale Medier · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu