Lav flot professionel grafik online – GRATIS!

Written by
Gratis grafik design program online

Du har måske undret dig over, hvor dine konkurrenter får deres flotte grafik fra og gang på gang smider flotte lækre reklame spots op på Facebook?

Sandheden er den, at de anvender nogle smarte gratis grafik programmer til formålet, du får mit favorit grafik program længere nede.

Jeg har i særlig grad anvendte dette formidable grafik program til egen Tøj og Sko shop, men også til info grafikker og andre medie relaterede formål. Billedet i toppen af denne post er designet i dette program.

Det fantastiske gratis design program jeg skriver om er Canva.com, det er et online design program, hvor man kan anvende allerede designede templates, eller lave ens egne ud fra en masse skabeloner, fede tekster og ikke mindst en database på over 1 million billeder.

Det er uhyre vigtigt, at din virksomhed på alle måder udstråler professionalisme og hvorfor så ikke bruge et program der gratis kan bringe dig hele vejen i mål.

Nedenfor kan du se, hvor jeg er logget ind og du kan vælge imellem de forskellige typer af grafik du kan lave. Nå ja, så skal du ikke længere bekymre dig om de rigtige dimensioner til dit nye Facebook Cover, dine Facebook posts eller Instagram posts, for det gør Canva altsammen for dig.

Canvas design program

Når du har valgt emne, så havner du i et vindue som dette:

Lav reklame grafik online gratis

Her kan du søge efter billeder, indsætte logoer, hvor du kan rette teksten, ændre baggrunden, farverne osv. Det er utroligt nemt og lige til at gå igang med. Har du billeder du selv ejer, kan de uploades og avnedes som du lyster. Det skal siges, at en stor del af indeholdet på denne side er betalt, det foregår således at en del grafik koster 1dollar og afregnes når du downloader dit projekt. Jeg har til dato aldrig anvendt en eneste krone derinde men kommer nok til det.

Ekstra tips og tricks

Canva.com

Klikker du på ovenstående firkant (der hvor den røde pil peger). Så vil du få en masse ekstra muligheder, det kan man hurtigt overse, men der er et hav af muligheder i programmet.

Design Skole

En ekstra service Canva tilbyder, er en designskole online. I deres design skole, finder du tutorials, undervisningsmateriale og ideer til, hvordan dine design bliver allermest fængende. Er du design interesseret, så anbefaler jeg dig at klikke ind på tidligere link og blive klogere på godt design.

Tilbage er der blot at sige, god arbejdslyst og held og lykke med at gøre nettet lidt flottere!

Article Categories:
Digitale Trends · Software

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu