iPhone Reparation når det er bedst og billigst

Written by
Guide til reparation af iphone

iPhone Reparation er på alles læber – Hvorfor?

iPhones går meget nemmere i stykker end andre Smartphones. iPhones har et meget sårbar skærm, som nemt får revner eller knuses såfremt den tabes på sten, det gør den fordi den er lavet af glas. Man kan få rigtig mange covers og beskyttelsesfilm også kaldet Gorillaglas til at montere, hvorved man beskytter den en del.

Klassisk set har alle iPhones været meget skrøbelige. Lige præcis iPhone 6 har i en stor amerikansk test vist sig, at være mere hårdfør end Samsung Galaxy S5, det er i sig selv imponerende og gør det endeligt op med nødvendigheden af konstante reparationer.

Har du været så uheldig, at din iPhone er blevet ramt af en flænge i skærmen, en vandskade eller noget helt tredje? Du kan vælge selv at give dig i kast med reparationen, et skærm skift kan du selv udføre efter at have set et par Youtube videoer. Det du skal være særligt opmærksom på, er at garantien bortfalder såfremt du åbner telefonen, ydermere kan du nemt beskadige hardwaren i telefonen og så er det altså en ny iPhone du skal ud i.

Den løsning vi foretrækker er som med mange andre ting, brug nu de professionelle værksteder til, at reparere din ødelagte Smarpthone som eksempelvis reparation af iphone eller iPad. De yder garanti på reservedelene og du behøver ikke bruge flere timer på noget du er usikker på. Reparation af en iPhone tager typisk 2-3 dage fra afsendelse til du har den igen, dette skyldes at værkstederne har reservedelen til de kendte modeller på lager, ydermere har de værktøj og ekspertise.

Der findes rigtig mange små værksteder rundt omkring i landet og der er med garanti et elektronik værksted i nærheden af dig, det kan ofte være det rareste at indlevere den selv.

Article Categories:
Hardware · Telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu