Maingear Pulse 15 Gamer Bærbar Anmeldelse

Written by

Anmeldelse af Maingear Pulse 15 tommer

Helt tynde Gamer bærbare computere har fået rigtig meget opmærksomhed på det seneste, man forstår godt hvorfor. I mange år, har gamere altid skulle slæbe rundt på en kolos af en stationær computer, det var upraktisk, bøvlet og det var en stor flytning når man skulle til LAN fest. Takket været den seneste udvikling, er komponenterne blevet så små, at producenterne kan klemme high-end hardware ind i en almindelig bærbar computer. Det betyder du kan bære rundt på din computer i skolen og i løbet af kort tid deltage i LAN festen.

Maingear Pulse 15 som vi tager et kig på idag – Er rigtig spændende for dig der elsker at game grafik tunge spil. Her først lidt info på modellen:

 • 15.6″ 2,880 x 1,620 IPS LCD (212 ppi)
 • 2.5GHz Intel Core i7-4700HQ
 • 16GB DDR3 1,600MHz RAM
 • Nvidia GeForce GTX 870M GPU 3GB GDDR5
 • 2 x 128GB SSD RAID 0
 • 1TB HDD 7200rpm
 • SteelSeries keyboard med lys
 • 3 x USB 3.0 , HDMI, 1 x mini DisplayPort
 • SD card reader
 • Wi-Fi b/g/n/ac, Gigabit Ethernet
 • Windows 8.1
 • 4.31 lbs, 15.35″ x 10.47″ x 0.78″ tommer

Hvis du nogensinde har købt en byg selv computer fra en side som Maingear, så ved du allerede, at kundeservice og detalje er skåret ned til ingenting. Computeren køber de af andre producenter og modificere og bygger den om. Farven på deres bærbare er billak de får computeren malet med, det ser faktisk okay cool ud. Da vi pakkede vores computer ud her på redaktionen, var det ene bogstav næsten ved at falde af, hvorfor man undre sig over, at de overhovedet gider, at gøre sig besværet og klistre et label på.

Windows 8.1

Så alt i alt er computerens udseende ikke vildt imponerende og du får langt fra samme designmæssige finish som du eksempelvis ville have, hvis du købte en Apple computer.

Software og Ydeevne

Vores test computer kom med Windows 8.1 64-bit. Computeren kommer uden alt muligt ekstra software, dette var en befrielse. Så i stedet for at have et hav af programmer du aldrig bruger og skal klikke nej, nej og afinstaller til. Så endte vi ud med en helt ren installation af Windows.

Alle tests blev gennemført med “discrete Nvidia GPU” valgt.

Maingear Pulse 15 Gaming performance

 

Batteri levetid

Vi testede batterilevetiden ved, at afspille en 720p film i fuld skærm, med fuld belysning og Wifi slukket. Denne test resulterede i 2 timer og 59 minutter levetid. Grafik kortet var indstillet til auto, hvilket betyder at Nvidia kortet selv bestemte, hvad der var bedst til opgaven.

 

Konklusion

Fordele: Smuk, lækkert display,. Lynhurtig SSD. Solidt keyboard, baggrundsbelysning kan justeres. Tyndt og attraktivt design.

Ulemper: Når du spiller på 3K med medium indstillinger – At spille på 1080p er ok. Touchpad virker ikke helt så godt som det kunne. Det bliver varmt når der loades. Gennemsnitlig batteri levetid. Windows og mange andre tredjeparts applikationer gør det ikke ret godt med høje DPI indstillinger.

Anmeldelse af Maingear Pulse 15 tommer Helt tynde Gamer bærbare computere har fået rigtig meget opmærksomhed på det seneste, man forstår godt hvorfor. I mange år, har gamere altid skulle slæbe rundt på en kolos af en stationær computer, det var upraktisk, bøvlet og det var en stor flytning når man skulle til LAN fest. Takket været den seneste udvikling, er komponenterne blevet så små, at producenterne kan klemme high-end hardware ind i en almindelig bærbar computer. Det betyder du kan bære rundt på din computer i skolen og i løbet af kort tid deltage i LAN festen. Maingear Pulse 15 som vi tager et kig på idag - Er rigtig spændende for dig der elsker at game grafik tunge spil. Her først lidt info på modellen: 15.6" 2,880 x 1,620 IPS LCD (212 ppi) 2.5GHz Intel Core i7-4700HQ 16GB DDR3 1,600MHz RAM Nvidia GeForce GTX 870M GPU 3GB GDDR5 2 x 128GB SSD RAID 0 1TB HDD 7200rpm SteelSeries keyboard med lys 3 x USB 3.0 , HDMI, 1 x mini DisplayPort SD card reader Wi-Fi b/g/n/ac, Gigabit Ethernet Windows 8.1 4.31 lbs, 15.35" x 10.47" x 0.78" tommer Hvis du nogensinde har købt en byg selv computer fra en side som Maingear, så ved du allerede, at kundeservice og detalje er skåret ned til ingenting. Computeren køber de af andre producenter og modificere og bygger den om. Farven på deres bærbare er billak de får computeren malet med, det ser faktisk okay cool ud. Da vi pakkede vores computer ud her på redaktionen, var det ene bogstav næsten ved at falde af, hvorfor man undre sig over, at de overhovedet gider, at gøre sig besværet og klistre et label på. Så alt i alt er computerens udseende ikke vildt imponerende og du får langt fra samme designmæssige finish som du eksempelvis ville have, hvis du købte en Apple computer. Software og Ydeevne Vores test computer kom med Windows 8.1 64-bit. Computeren kommer uden alt muligt ekstra software, dette var en befrielse. Så i stedet for at have et hav af programmer du aldrig bruger og skal klikke nej, nej og afinstaller til. Så endte vi ud med en helt ren installation af Windows. Alle tests blev gennemført med "discrete Nvidia GPU" valgt.   Batteri levetid Vi testede batterilevetiden ved, at afspille en 720p film i fuld skærm, med fuld belysning og Wifi slukket. Denne test resulterede i 2 timer og 59 minutter levetid. Grafik kortet var indstillet til auto, hvilket betyder at Nvidia kortet selv bestemte, hvad der var bedst til opgaven.   Konklusion Fordele: Smuk, lækkert display,. Lynhurtig SSD. Solidt keyboard, baggrundsbelysning kan justeres. Tyndt og attraktivt design. Ulemper: Når du spiller på 3K med medium indstillinger - At spille på 1080p er ok. Touchpad virker ikke helt så godt som det kunne. Det bliver varmt når der loades. Gennemsnitlig batteri levetid. Windows og mange andre tredjeparts applikationer gør det ikke ret godt med høje DPI indstillinger.

Test score

Performance - 75%
Design - 85%

80%

Alt i alt en rigtig fin gamer computer. Den savner dog noget rigtig kræft når man skruer op for grafikken. Designmæssigt er den flot, men fejlen på logoet trækker meget ned.

User Rating: Be the first one !
80
Article Categories:
Computer Test · Hardware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu