Naruto – Manga når det er bedst

Written by
Naruto tegneserie

I Japan går alle tegneserier under betegnelsen Manga. “Naruto” er udkommet som en tegneserie siden 1999 og har i mange år været voldsomt populær over hele verden. Naruto udkom i sidste eksemplar i November 2014 og endte med Naruto 700, hvilket i sig selv er ganske imponerende, da der er tale om en lang kontinuerlig historie, som udspringer af Naruto’s liv som hovedpersonen hedder.

Naruto serien er sidenhen blevet fulgt om med en tegnefilm, en del spil og biograf film som alle følger samme historie.

Naruto Uzumaki er Ninja og lever i en ninja verden, hvor alle ninjaerne har overnaturlige kræfter og med nogle særlige håndtegn kan de lave fantastiske tricks. Naruto Uzumaki har som spæd fået plantet et ondt monster indeni sig, det har givet ham en besværlig og ensomhed barndom, men er samtidig årsagen til hans vanvittige stærke kræfter og en heltestatus senere i hans liv.

Naruto mistede ved hans fødsel både mor og far, som begge ofrede deres liv for at redde Naruto. Serien er ganske blodig og rammer dermed et meget bredt publikum, hvor både ældre børn og voksne bliver godt og grundigt underholdt.

Er du typen der ikke er blevet for stor til historier i tegneserie format, kan du godt lide heltefigurer med en god gang action, så kan vi absolut anbefale dig, at læse eller se Naruto. Naruto er blevet vist i Dansk fjernsyn med begrænset succes grundet forvirringen om, hvilket publikum den egner sig til. Vi vil mene +12år er passende og udbyttet vil her være størst.

Naruto Plot

Naruto - Blodig kamp

En kæmpe magtfuld rev kendt som Nine-Tails. angriber Ninja byen Konoha og dræber mange mennesker. Som modsvar, forsejler lederen af Konoha (4. Hokage) reven indeni hans nyfødte dreng Naruto Uzumaki på bekostning af hans eget liv. Befolkningen tror, at Naruto er Nine-Tails og skubber ham ud af samfundet det meste af hans barndom. Et dekret udstedt af den siddende Kage (3. Hokage) forbyder enhver at tale om angrebet fra Nine-Tails. Tolv år senere, fortæller en ninja kaldet Mizuki, Naruto om angrebet før Naruto nedkæmper ham med hans famøse Shadow Clone Jutsu, hvorved han samtidig opnår respekten fra hans lære Iruka Umino.

Kort efter bliver Naruto en Ninja og bliver sat sammen med “Sasuke Uchiha” og Sakura Haruno. Førstnævnte er hans ærkerival og Sakura er han dybt forelsket i. De indgår i Team 7 under den erfarende sensei, elite ninjaen Kakashi Hatake. Som alle andre ninja teams i byen, skal Team 7 løse missioner som eksempelvis, at agere livvagter for vigtige personer. Efter en svær mission lader Kakashi hans hold gå til Ninja eksamen, hvorved de alle kan avancere i ninja hierakiet og herved løse farligere missioner.

Orochimaru angriber byen under eksamenerne og dræber 3. Hokage som hævn. Herefter kommer Naruto i træning hos en af de legendariske ninjaer Jirairy, hvilket udvikler hans evner og endeligt skal gøre ham i stand til at besejre Sasuke.

Hvad der sker videre vil vi naturligvis ikke afsløre. Men nu har du en ide om, hvad denne fremragende tegneserie handler om.

Har du fået lyst til at læse eller se Naruto. Så kan du gøre det her: http://www..net/

Article Categories:
Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu