Neutrons Danmark – Iværksætter eventyr

Written by
Neutron ophæng til Smartphone, tablet mm.

Virksomhedsportræt af tre håbefulde iværksættere

Vi fik en henvendelse fra tre unge iværksættere, da de gerne ville præsentere Geekleak for deres kommende, super innovative produkt ”Neutrons”. De tre virksomhedsejere er alle sammenbragt af netop lysten til den selvstændighed der ligger i iværksætteriet.

”Neutrons Danmark” er drevet af Alexander, Lucas og Daniel, hver især med deres helt unikke spidskompetencer indenfor hhv. B2B, Webdesign og Marketing. For Daniel er det hans første projekt, hvorimod de to andre unge fyre har erfaring fra tidligere virksomheder. De har været så heldige, at blive eneforhandler på dette super smarte og innovative produkt.

Neutrons

Neutrons er et smart ophæng til smartphones, tablets osv. Neutrons er unik både i design og funktionalitet, findes ikke magen til på markedet. Neutrons som de hedder, de er på størrelse med en 2 krone. De kan hænge overalt og fungerer via magnetisme. Der findes to næsten ens produkter, Neutron S som er beregnet til ophæng i køkken, i bilen eller over sengen. Det andet produkt er Neutron A som er specielt lavet til at sidde udover instrumentbrættet i din bil.

Producenten bag hedder “Bungajungles” og de har fundet funding til produket på den amerikanske crowdfunding side Kickstarter.com, hvilket i sig selv bekræfter at produktet bliver en super stor succes, for det er netop udviklet og betalt af almindelige forbrugere rundt omkring i verdenen.

Fremtiden for Neutrons Danmark

Alexander, Lucas og Daniel er allerede i gang med, at lave aftaler med forretninger rundt omkring i Danmark, således du som glad gadget elsker, vil kunne finde produktet i din by og på nettet inden længe.

Neutrons hjemmeside forventes, at være klar den 1. December og vi kan kun anbefale alle jer, at støtte op om dette fremragende produkt, om ikke andet tre friske iværksættere.

Hos Geekleak.dk lover vi, at vende tilbage med en produkt test, så snart det kan købes, så følg med her på siden snævert omkring d. 1. December.

Billeder af Neutrons A og S ophæng

Article Categories:
Hardware · Telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu