ONAGOfly – Nano drone

Written by
Nano Drone - Billig drone

Droner vi har skrevet om dem før. Denne Nano Drone fra ONAGO kan vi på ingen måde stå for. Crowdfunded via Indiegogo og til en pris på sølle 199$ (Dec 15 pris).

En drone er både et stykke legetøj men for mange et seriøst stykke værktøj. Specielt for de af jer, som elsker at lave fede videoer når i laver spring fra klipper. Videoer når man cykler eller andre fede stunts, hvor man ønsker billede/video materiale fra luften. Dansk lovgivning er ikke så gammel når det kommer til droner og den er relativ nem at forstå. Denne drone er dog så lille, at den kan anvendes indenfor uden problemer, den har indbygget infrarødt censor system, således den ikke kollidere med omgivelserne.

GPS Auto-Follow Drone

ONAGOfly kan som sagt følge efter dig via GPS Auto-Follow, hvilket er super smart og med en flyvetid på 15min er der plads til en del billedemateriale. Gider man ikke vente, ja så kan man jo tilkøbe et ekstra batteri, specielt når prisen ikke er højere.

Detaljer om Onagofly dronen

Vi har hevet billederne nedenfor fra deres Indiegogo side, så kan i jo se hvor super sej denne drone er. Vores konklusion på denne drone skal være. Vi vil gerne lege med den når den kommer til salg. Lige pt. kan den forudbestilles HER.

Onagofly appen

Detaljer om Onagofly Drone

Info om Onagofly dronen

 

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Gadgets · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu