PebbleBee – Test

Written by
Pebblebee indpakning med sporingsenhed i

Så blev det tid til test af et fantastisk Crowdfunded projekt. Vi har fået lov til at teste Pebblebee, som er en super smart sporingsenhed som kan sættes i dit nøglebundt eller klistres på ting.

Produktet er venligst udlånt af Newque som er eneforhandler af denne gadget i hele Danmark.

Hvad er Pebblebee?

Pebbelbee er en amerikansk opfindelse og husker du de små nøgleringe man kunne fløjte efter, hvorefter de blinkede og bippede, så kan du sikkert gætte det.

Pebblebee er en sporingschip, som kan findes ved brug af en App til din Smartphone eller anden enhed med bluetooth. Det tog Geekleak ca. 1 min at være “up and running”. Denne lille chip giver dig mulighed for at finde dine nøgler, computer eller andre vigtige genstande indenfor 50meter. Med den tilhørende App kan du få Pebblebee til at blinke eller hyle, hvorefter den er ganske nem at finde.

Smart ekstra funktion er, at du ikke kun kan finde din Pebblebee, men den kan skam også finde din enhed som er koblet på chippen. Med et enkelt tryk på din Pebbelbee begynder din Smartphone at hyle eller evt. tage billeder, alt afhængig af, hvad den er installeret til.

Pebblebee designet

Bluetooth tracker - Pebblebee

Den er rigtig smart og enkel i sit design. Den kommer i en lille bitte metalæske, hvori der ligger en trygt brugervejledning, lille nøgle til at skifte batteri på din chip og så self. chippen selv.

Chippen er blot en lille hvid brik med en sød lille bi som er produktets brand mærke.

Funktionalitet

Pebblebee sat fast i min skoda bilnøgle

Det lykkedes os at spore bilnøglen under dyner, under puder og på 1. sal. Det vil sige indenfor hjemmets vægge. Kommer du længere væk skal man over i noget GPS værk med SIM-kort installeret. Men det er ikke tanken med dette produkt. Således får man et velfungerende, simpelt og helt igennem lækkert produkt som vi til fulde kan anbefale til alle. Vi er til dato ikke stødt på en seriøs konkurrent til denne tracker.

Hvad med prisen?

Prisen på denne lille gadget er 299DKK og den kan købes hos Newque.

Så blev det tid til test af et fantastisk Crowdfunded projekt. Vi har fået lov til at teste Pebblebee, som er en super smart sporingsenhed som kan sættes i dit nøglebundt eller klistres på ting. Produktet er venligst udlånt af Newque som er eneforhandler af denne gadget i hele Danmark. Hvad er Pebblebee? Pebbelbee er en amerikansk opfindelse og husker du de små nøgleringe man kunne fløjte efter, hvorefter de blinkede og bippede, så kan du sikkert gætte det. Pebblebee er en sporingschip, som kan findes ved brug af en App til din Smartphone eller anden enhed med bluetooth. Det tog Geekleak ca. 1 min at være "up and running". Denne lille chip giver dig mulighed for at finde dine nøgler, computer eller andre vigtige genstande indenfor 50meter. Med den tilhørende App kan du få Pebblebee til at blinke eller hyle, hvorefter den er ganske nem at finde. Smart ekstra funktion er, at du ikke kun kan finde din Pebblebee, men den kan skam også finde din enhed som er koblet på chippen. Med et enkelt tryk på din Pebbelbee begynder din Smartphone at hyle eller evt. tage billeder, alt afhængig af, hvad den er installeret til. Pebblebee designet Den er rigtig smart og enkel i sit design. Den kommer i en lille bitte metalæske, hvori der ligger en trygt brugervejledning, lille nøgle til at skifte batteri på din chip og så self. chippen selv. Chippen er blot en lille hvid brik med en sød lille bi som er produktets brand mærke. Funktionalitet Det lykkedes os at spore bilnøglen under dyner, under puder og på 1. sal. Det vil sige indenfor hjemmets vægge. Kommer du længere væk skal man over i noget GPS værk med SIM-kort installeret. Men det er ikke tanken med dette produkt. Således får man et velfungerende, simpelt og helt igennem lækkert produkt som vi til fulde kan anbefale til alle. Vi er til dato ikke stødt på en seriøs konkurrent til denne tracker. Hvad med prisen? Prisen på denne lille gadget er 299DKK og den kan købes hos Newque.

Test af Pebble Bee sporingsenhed

Design - 100%
Funktionalitet - 100%

100%

Score

Vores vurdering er, at Pebblebee er et produkt der til fulde lever op til forventningerne om en solid sporingsenhed. Både design, indpakning og funktonalitet harmonere ekstremt godt.

User Rating: 4 ( 3 votes)
100
Article Categories:
Gadgets · Telefoni · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu