Pocketpower 11200mAh – Test

Written by
Vi tester Pocketpower powerbanken fra Cabstone

Vi fik her på redaktionen tilsendt fire forskellige Powerbanks fra fire forskellige leverandører. Pocketpower fra producenten Cabstone, er som sådan ikke en outdoor powerbank, men den er alligevel så kompakt i sit format, herunder det faktum at det medfølgende kabel lukker af for indgangene til stikkene, hvilket sikre de ikke bliver fyldt med skidt og møg.

Vi har som med de andre Powerbanks testet Pocketpower op mod en Galaxy S4 Mini. Mobilen har været slukket og komplet afladet ved opladninger. Ladetid og antal opladninger sker ved 21 graders stuetemperatur.

Tilbehør

Der medfølger kun det ene stik og ingen adaptere, men til dens forsvar, så følger der som ofte et USB stik med til elektroniske apparater i dag, hvorved at man kan lade med det.

Det medfølgende stik er ikke ret langt, hvilket gør at man skal sidde med både powerbank og smartphone mens den lader. Dette kan naturligvis løses ved at anvende stikket der fulgte med telefonen, men vi var tro mod produktet, hvilket af naturlige grunde trækker lidt ned.

Design og vægt

Indpakningen var relativ enkel, så meget til den del. Om selve Pocketpower får man indtrykket af en godt og solidt produkt. Powerbanken er lille og kompakt, hvor overfladen er belagt med skridsikkert gummi. Vægten er holdt nede på 275g hvilket er flot med den ladekapacitet.

Funktionalitet

Vi medbragte Pocketpower på en stor 10 døgns øvelse i forsvaret. Øvelsen blev holdt i Oksbøl som er kendt for at være utrolig støvet når det er tørt og det var det mens jeg var afsted.

Der er ingen tvivl om, at undertegnede forventede ret meget af denne. Den havde ikke så mange ekstra funktioner, som lygte eller andet. Den var simpel og nem at have med. Grundet sin afrundede form og lave vægt var det muligt at have den med i lommen, kablet sad fast på den så det mistede man heller ikke ved et uheld.

Pocketpower levere 2 x 2A stik, hvilket er nok til at lade ens Smartphone hurtigt og nok til at oplade en iPad.

Batteri kapacitet og antal opladninger

Batteriet på Pocketpower er opgivet til at være 11.200mAh, hvor Galaxy S4 Mini’en har en kapacitet på 1.900mAh. Det betyder, at man teoretisk bør kunne forvente minumum 5 hele opladninger. Da vi testede den opnåede vi dog kun 4 opladninger. En mulig forklaring på praksis og fejl ikke helt hænger sammen finder du på denne norske side om powerbanks. Kort fortalt kan noget som batterislid, kabler mm. Have en virkning på batteriet. Men antallet af opladninger lå trodsalt meget tæt på det lovede.

Havde man anvendt en sprit ny Smartphone, ville antallet af opladninger givetvis være højere.

Hvor kan man så købe Spartan henne og hvad med prisen?

Du finder Pocketpower powerbanken HER hos Av-cables.dk prisen er små 489,00kr.

Vi fik her på redaktionen tilsendt fire forskellige Powerbanks fra fire forskellige leverandører. Pocketpower fra producenten Cabstone, er som sådan ikke en outdoor powerbank, men den er alligevel så kompakt i sit format, herunder det faktum at det medfølgende kabel lukker af for indgangene til stikkene, hvilket sikre de ikke bliver fyldt med skidt og møg. Vi har som med de andre Powerbanks testet Pocketpower op mod en Galaxy S4 Mini. Mobilen har været slukket og komplet afladet ved opladninger. Ladetid og antal opladninger sker ved 21 graders stuetemperatur. Tilbehør Der medfølger kun det ene stik og ingen adaptere, men til dens forsvar, så følger der som ofte et USB stik med til elektroniske apparater i dag, hvorved at man kan lade med det. Det medfølgende stik er ikke ret langt, hvilket gør at man skal sidde med både powerbank og smartphone mens den lader. Dette kan naturligvis løses ved at anvende stikket der fulgte med telefonen, men vi var tro mod produktet, hvilket af naturlige grunde trækker lidt ned. Design og vægt Indpakningen var relativ enkel, så meget til den del. Om selve Pocketpower får man indtrykket af en godt og solidt produkt. Powerbanken er lille og kompakt, hvor overfladen er belagt med skridsikkert gummi. Vægten er holdt nede på 275g hvilket er flot med den ladekapacitet. Funktionalitet Vi medbragte Pocketpower på en stor 10 døgns øvelse i forsvaret. Øvelsen blev holdt i Oksbøl som er kendt for at være utrolig støvet når det er tørt og det var det mens jeg var afsted. Der er ingen tvivl om, at undertegnede forventede ret meget af denne. Den havde ikke så mange ekstra funktioner, som lygte eller andet. Den var simpel og nem at have med. Grundet sin afrundede form og lave vægt var det muligt at have den med i lommen, kablet sad fast på den så det mistede man heller ikke ved et uheld. Pocketpower levere 2 x 2A stik, hvilket er nok til at lade ens Smartphone hurtigt og nok til at oplade en iPad. Batteri kapacitet og antal opladninger Batteriet på Pocketpower er opgivet til at være 11.200mAh, hvor Galaxy S4 Mini’en har en kapacitet på 1.900mAh. Det betyder, at man teoretisk bør kunne forvente minumum 5 hele opladninger. Da vi testede den opnåede vi dog kun 4 opladninger. En mulig forklaring på praksis og fejl ikke helt hænger sammen finder du på denne norske side om powerbanks. Kort fortalt kan noget som batterislid, kabler mm. Have en virkning på batteriet. Men antallet af opladninger lå trodsalt meget tæt på det lovede. Havde man anvendt en sprit ny Smartphone, ville antallet af opladninger givetvis være højere. Hvor kan man så købe Spartan henne og hvad med prisen? Du finder Pocketpower powerbanken HER hos Av-cables.dk prisen er små 489,00kr.

Pocketpower Powerbank - Test

Antal Opladninger - 8
Design - 10
Holdbarhed - 9
Pris - 9
Tilbehør - 7
Vægt - 9

8.7

Total

Vi havde store forventninger og Pocketpower indfriede dem også. Den lover ikke mere end den leverer. Er du på udkig efter en billig powerbank af god kvalitet, hvor ekstra funktioner som lys, kompas, vandtæthed mm. ikke er relevant. Så er Denne Powerbank dit valg.

User Rating: 3.7 ( 1 votes)
9
Article Categories:
Gadgets · Hardware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu