Projekt med afslapningsmusik

Written by
elefant i en skov lysning

Jeg har netop startet op på et helt nyt og spændende forsøg med brug af en Youtube kanal. Mit primære formål er på sigt at kunne opnå en passiv indkomst ved at skabe nyt indhold med en fast frekvens, som for nuværende er én video om dagen i de næste 50 dage.

Jeg har pt. været igang i 3 dage, og har fjernet flere gamle videoer fra visningen. Når jeg når op på 10 videoer giver jeg en status igen, hvilket er næste søndag.

Den nyeste video kan du se nedenfor. Jeg vil desuden sætte stor pris på hvis du abonnere på min kanal, det kan du gøre ved at trykke på den røde knap nederst til højre i videoen efter 5 sekunder. Eller gå direkte ind på Youtube og gøre det der.

Håber du vil følge med her på siden og kigge forbi om en uges tid, så vil jeg dele lidt stats med jer allesammen. Planen er, at dele dem som jeg nu kommer fremad i forløbet.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu