Sådan laver du din egen App – Se hvordan!

Written by
Sådan laver du din egen App

Guide til at udvikle dine egne Apps uden kendskab til koder

Frygter du ligesom så mange andre, at blive mødt med html koder og underlige tegn som kun rigtige nørder kender til? Så har vi løsningen til dig lige her!

Grundet meget få små iværksættere og virksomheder har råd til udvikling af Apps, så er der opstået et marked for programmer der kan udvikle Apps for dig. Ligesom hjemmesider kan laves nemt og hurtigt på eksempelvis Shopify, WordPress, Tictail osv. Så findes der altså programmer der kan fuldstændig det samme, bare med Apps.

Her i artiklen vil jeg dog kun nævne et enkelt program, som kan gøre jobbet for dig. Sidst i artiklen får du links til andre programmer. Disse gør langt hen af vejen det samme, funktioner og layout er dog lidt anderledes. Hvilket program der er bedst for dig, vil vi her på redaktionen ikke være dommere over.

Sådan laver du din egen app

Appery.io – Cloud Baseret

App udvikling

Appery har lavet adskillige guides til, hvordan du trin for trin, designer og udvikler din egen App. Du skal dog forudse, at bruge nogle timer på at læse, hvad programmet kan og hvordan du udnytter det bedst muligt. Vi loggede ind, hvorefter vi gik direkte igang med design, dette var vores forside efter 2minutter. Så sværhedsgraden på en skala fra 1-10 er nok 5 (medium).

Appery anmeldelse

Appery.io har lavet både video guides, skriftlige guides og tonsvis af beskrivelser, hvad du skal gøre. Derfor vil vi ikke give dig en guide til, hvordan du skal gøre, men derimod henvise dig til Appery’s egen tutorial side.

Med mobilvenlige hjemmesider og Responsive designs ligesom på Geekleak.dk, opnår man langt hen af vejen nøjagtig det samme som med en App. Fordelen ved en rigtig god App er, at den fungere fuldstændig perfekt på alle kompatible enheder. Så laver du en Android App så virker den på alle Android baserede systemer.

Ydermere kan du med en App lade folk tilgå den selvom de ikke er på nettet og det kan jo have fordele. Eksempelvis Føtex Appen, hvor du til enhver tid, kan se din indkøbsliste, opskrifter med mere. Driver du en webshop, så kan du desuden nyde fordel af, at kunden altid er logget ind på mobilen og du kan sende push meddelelser såfremt kunden har tilladt det på sin Smartphone.

Yderligere App programmer

Rigtig god fornøjelse med udviklingen af din kommende App. Vi ser gerne resultatet af den når du er færdig.

 

 

Article Categories:
Software

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu