Sitpack – Smart sammenklappelig stol

Written by

Kickstarter produkt – Sitpack

Det er ingen hemmelighed, at Geekleak elsker innovative og super smarte produkter. Sitpack er et af de smarte produkter vi er nødt til at nævne. Denne super smarte stol faldt vi over på den danske kickstarter side. Kender du ikke til Kickstarter? Så kan vi absolut anbefale dig, at besøge siden, den er oprindeligt amerikansk, men er nu også at finde i Dansk udgave.

Sitpack er som sådan ikke en ny opfindelse, det er en stol der kan klappes sammen. Det der er ganske unikt ved netop denne opfindelse er størrelsen når den endelig er klappet sammen. Den fylder ikke ret meget mere end et thermo krus. Hos Geekleak, har vi endnu ikke haft lejligheden til at teste og afprøve Sitpack. Men vi kan nemt forestille os, at denne stol bliver et kæmpe hit til folk der hyppigt gæster koncerter, går lange ture men ikke gider slæbe på en klapstol.

Det kunne være et fint alternativ til ældre mennesker der ikke anvender rullator, men nemt bliver trætte. Vi er vilde med produktet og en test må være på sin plads, så snart produktet kommer i handel.

Sådan virker Sitpack

Sitpack sammenklappelig stol

 

Her køber du Sitpack online

Sitpack kan forudbestilles her for 300,-

Vejledende pris er 350,-

Article Tags:
Article Categories:
Gadgets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu