Smart Samsung TV i 2015 – Samsung Nyheder

Written by
Nyt SUHD Samsung TV kommer i 2015. Se Samsungs nye TV her!

Her i 2015 lancere Samsung et verdensklasses Smart TV og for en gangs skyld ser det ud til at leve op til navnet. De nye Samsung TV modeller kommer til at hedde JS9500, JS9000 og JS8500 i størrelserne fra 45 tommer til 88 tommer. De er alle af typen SUHD baseret på Samsungs eget styresytem Tizen.

SUHD-TV

Fordelen ved SUHD er, at det analyserer billedets lysstyrke for, at mindske strømforbruget, samtidig øges kontrasten (forskellen mellem hvid og sort). SUHD giver efter sigende seeren op til 64 gange med gengivelse af farverne end de traditionelle TV.

Samsung JS9500-8500 modellerne

Navigationen er gjort enklere, spil og film er integreret i fjernsynet. Smart HUB vises på de nye fjernsyn på en enkelt side, hvor du før skulle bladre, med det nye design skulle navigationen blive en hel del lettere. Noget vi hos Geekleak er helt vilde med er, at Samsung har indarbejdet Wifi Direct således man nemt kan dele indhold mellem smartphone og TV uden problemer. En sidste genial ting er, at de nye modeller selv leder efter Samsung mobiler i rummet, hvorved du er klar til at dele indhold med det samme!

Tizen styresystemet fra Samsung i de nye fjernesyn fra 2015

 CES 2015

Vil du gerne se Samsung nye TV lanceringer og skal du alligevel til LAS VEGAS. Så kan du besøge Samsungs stand 11906 på CES 2015 i Central Hall, Las Vegas Convention Center (indgang C4).

 

 

 

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Digitale Trends · Hardware · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu