Gratis Streaming af film på nettet

Written by
Se gratis film på nettet

Er du bekendt med Popcorntime men savner danske undertekster, så kan vi anbefale denne danske side, hvor serier og film kan streames fra gratis!

***Updtate d. 10.01.16***

Sefilm er oppe at køre igen.

***UPDATE d. 04.01.16***

Sefilm er nede, vi kan ikke finde ejeren, men indtil da kan du anvende Yifi.tv side, dog ingen danske film og heller ikke danske undertekster, men det er gratis (ulovligt) og super indhold.

Vil du støtte dem der producere alle de herlige film og serier, så anbefaler vi Netflix, Viaplay og HBO som alle tilbyder 1 måned gratis prøveperiode. Der er ingen binding, hvilket vil sige, at du blot opsiger med det samme igen og så har du en måned gratis indhold hvert sted. Har i flere betalingskort i huset kan i jo skiftes til at registere jer, hvorved i samlet set får 6 måneders gratis streaming.

Gratis streaming online

Inden du giver dig i kast med streaming tjenesten, så skal vi oplyse dig om, at det naturligvis ikke er lovligt at streame film fra nettet på denne måde. Ikke desto mindre, så er der en del mennesker der gør det og hvorfor så ikke få lidt kvalitet indover.

Sefilm

Sefilm er en relativ ny hjemmeside, hvor der streames fra andre kanaler. Det betyder, at hjemmeside ejerne ikke selv ligger inde med indholdet, men deler det blot via deres hjemmeside. De har som bonus lagt undertekster ind over de fleste af filmene, hvilket ofte ikke er tilfældet med andre streaming tjenester.

Hvad er streaming?

Du ved sikkert godt hvad det kan bruges til, men hvordan virker streamning egentligt. Streaming betyder i alt sin enkelthed, at du har en konstant strøm af data, det gør sig gældende uanset om det er musik eller video. Ulempen ved streaming er, at det stiller ret høje krav til din internetforbindelse, samt at du skal have internetadgang hele tiden.

Streaming af film vil langt hen af vejen også betyde dårligere billedkvalitet, netop grundet ovenstående problematik. “Udbyderen” er nødt til at komprimere filmen, hvorved kvaliteten falder, men du vil dermed nyde godt af dette såfremt din internetopkobling er dårlig.Article Tags:
· ·
Article Categories:
Digitale Trends · Software

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu