Test af Crowdlending

Written by
Crowdlending er din vej til et sikkert afkast uden alt for meget arbejde

**Opdateret 29.01.2019 (Læs mere nederst)**
Jeg har over de sidste 2 år testet, læst og undersøgt crowdlending markedet. Det har jeg gjort, fordi jeg som så mange andre har nogle penge der bare står på kontoen og de bliver ikke mere værd. Så i min jagt efter et solidt afkast, hvor det ikke kræver så meget arbejde, ja så faldt jeg over crowdlending.

Hvad er crowdlending

Kort fortalt er crowdlending en metode, hvor helt almindelige mennesker kan låne deres penge til hinanden udenom de store banker. Så 1000 mennesker kan låne 1000kr. ud, hvorfra 1 person eller en virksomhed således kan låne 1million. Dette er groft skitseret naturligvis.

Mine oplevelser med crowdlendning

Indledningsvist gav jeg mig i kast med firmaet Twino.eu , som er placeret i Letland. Det gav mig et afkast på 10,66% , hvilket jo må siges at være ganske pænt for 5min arbejde.

Min Twino account efter 1 år

Som du kan se så er kontoværdien nu 0Euro da jeg har overført pengene til anden konto. Men vil bare vise, at man med sikkerhed kan forrente sine penge ganske pænt.

Højest mulige afkast

Kan man opnå højere afkast? Ja det kan man. Personligt har jeg i dag oprettet mig på Mintos.com som potentielt set giver op til 15% i rente. Dette afhænger naturligvis af, hvilke lån du vælger eller hvordan du sætter din autoinvest op. Den portfolio min auto investering er sat til ser sådan ud. Jeg har valgt at sprede mest muligt ud, hvilket betyder at der maks investeres 10euro i et enkelt lån, der vælges lån så mixed som muligt.

Nu er der gået knap en måned fra jeg gik ombord på Mintos og som du kan se nedenfor er det forventede afkast på 12,9% så lidt under det mulige men alligevel en hel del bedre end bankernes renter. Så jeg forventer at satse yderligere på crowdlending den kommende tid, kan ikke finde investeringer der forrenter sig så sikkert og solidt som crowdlending. God fornøjelse!

Article Categories:
Privatøkonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu