Test af Linksys RE6500 – Forstærk dit WIFI netværk

Written by
Test af Linksys RE6500

Sidder du lige nu og har problemer med et svagt signal fra dit modem? Så er løsningen en Linksys RE6500 signal forstærker. Skribenten her havde problemer med signalet i den ene ende af huset, dette skulle udbedres og derfor gik vi på udkig efter det bedste til prisen. Læs her om oplevelsen af  brugen af en Linksys RE6500.

Her i hjemmet har vi et ASUS RT-N56U modem som giver et ret kraftigt signal, ulempen er, at vi har været nødsaget til at placere dette i den ene ende af huset, der hvor vores Fibernet går ind. For at opnå fuldt signal i den anden ende af huset, kan man med fordel installere en WIFI forstærker, som læser signalet og sender det videre med fornyet kraft.

Installation – Nemt og hurtigt

Aldrig før har jeg modtaget et hardware produkt, som var så nemt at installere. Læs guiden og du er klar på 2 minutter. Rækkefølgen for installation er:

1) Placer Linksys RE6500 midt imellem der hvor du vil have fuldt signal og dit modem.

2) Find Linksys RE6500 i oversigten af trådløse netværk og forbind

3) Åben en browser og så finder den dit trådløse netværk, du taster password og så finder den ud af resten. Den fortæller endda såfremt du med fordel kan flytte den for bedre signal forhold.

Sådan virker en trådløs forlænger

Linksys RE6500 specifikationer

Model: Linksys RE6500
Teknologi: Wireless-N
Bånd: 2.4 GHz + 5 GHz Dual-Band
Standarder: 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Antenner: 2 eksterne
Ethernet Porte x Hastighed: 4 x 10/100/1000
Garanti: 2 års hardware garanti
OS kompatible: Windows, Mac
System Krav: Trådløst: En a/b/g/n trådløs router eller access point
Internet Explorer 8, Safari 5 (for Mac), Chrome, or Firefox 8 or higher for optional browser-based configuration
PC, MAC eller Smartphone
Pakken indeholder: Linksys RE6500 Wi-Fi Range Extender
Strøm Kabel
Ethernet kabel
To Dipol Antenner
Hurtig installations guide

Konklusion på testen af Linksys RE6500

Inden installationen af signalforstærkeren, målte vi et signal på 1 streg på en Macbook Air og 2 streger på en iPad. Efter installationen af Linksys RE6500 havde vi fuldt signal og en generel stigning af signal styrken i hele huset.

Fra udpakning til vi var up and running gik der 5 minutter, hvilket er ret imponerende, ingen drivers, programmer eller andet var krævet. Prisen på dette herlige stykke hardware var kun ca. 700,- inklusiv fragt.

Der findes en del forskellige fabrikanter og modeller, både dyrere og billigere. Vi havde for sjov skyld en billigere model hjemme fra et ukendt brand, denne skulle sættes i stikkontakten, men signalværdien og installations besværet var ikke pengene værd.

Alternativet til denne løsning, kan være en WIFI forstærker, som anvender dit elnet i huset, hvilket kan virke formidabelt, dog er prisen også noget højere.

Sidder du lige nu og har problemer med et svagt signal fra dit modem? Så er løsningen en Linksys RE6500 signal forstærker. Skribenten her havde problemer med signalet i den ene ende af huset, dette skulle udbedres og derfor gik vi på udkig efter det bedste til prisen. Læs her om oplevelsen af  brugen af en Linksys RE6500. Her i hjemmet har vi et ASUS RT-N56U modem som giver et ret kraftigt signal, ulempen er, at vi har været nødsaget til at placere dette i den ene ende af huset, der hvor vores Fibernet går ind. For at opnå fuldt signal i den anden ende af huset, kan man med fordel installere en WIFI forstærker, som læser signalet og sender det videre med fornyet kraft. Installation - Nemt og hurtigt Aldrig før har jeg modtaget et hardware produkt, som var så nemt at installere. Læs guiden og du er klar på 2 minutter. Rækkefølgen for installation er: 1) Placer Linksys RE6500 midt imellem der hvor du vil have fuldt signal og dit modem. 2) Find Linksys RE6500 i oversigten af trådløse netværk og forbind 3) Åben en browser og så finder den dit trådløse netværk, du taster password og så finder den ud af resten. Den fortæller endda såfremt du med fordel kan flytte den for bedre signal forhold. Linksys RE6500 specifikationer Model: Linksys RE6500 Teknologi: Wireless-N Bånd: 2.4 GHz + 5 GHz Dual-Band Standarder: 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Antenner: 2 eksterne Ethernet Porte x Hastighed: 4 x 10/100/1000 Garanti: 2 års hardware garanti OS kompatible: Windows, Mac System Krav: Trådløst: En a/b/g/n trådløs router eller access point Internet Explorer 8, Safari 5 (for Mac), Chrome, or Firefox 8 or higher for optional browser-based configuration PC, MAC eller Smartphone Pakken indeholder: Linksys RE6500 Wi-Fi Range Extender Strøm Kabel Ethernet kabel To Dipol Antenner Hurtig installations guide Konklusion på testen af Linksys RE6500 Inden installationen af signalforstærkeren, målte vi et signal på 1 streg på en Macbook Air og 2 streger på en iPad. Efter installationen af Linksys RE6500 havde vi fuldt signal og en generel stigning af signal styrken i hele huset. Fra udpakning til vi var up and running gik der 5 minutter, hvilket er ret imponerende, ingen drivers, programmer eller andet var krævet. Prisen på dette herlige stykke hardware var kun ca. 700,- inklusiv fragt. Der findes en del forskellige fabrikanter og modeller, både dyrere og billigere. Vi havde for sjov skyld en billigere model hjemme fra et ukendt brand, denne skulle sættes i stikkontakten, men signalværdien og installations besværet var ikke pengene værd. Alternativet til denne løsning, kan være en WIFI forstærker, som anvender dit elnet i huset, hvilket kan virke formidabelt, dog er prisen også noget højere.

Test af Linksys RE6500

Kvalitet - 100%
Installation - 100%
Pris - 90%

97%

Score

Klart bedst til prisen. Denne WIFI forstærker vinder på kvalitet og hvor nem den var at installere. Signalet blev forstærket fra lavt til 100%. Best buy ever!

User Rating: 4.38 ( 2 votes)
97
Article Categories:
Hardware

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu