Test af Webhoteller

Written by

Hvilke webhoteller er bedst til prisen

Vi har foretaget en sammenligning af de mest kendte webhoteller her i Danmark. Formålet var, at gøre det gennemskueligt hvad du som kunde ender ud med at skulle betale for det første år, når du ønsker en hjemmeside, blog eller måske en mindre webshop. Her hos Geekleak har vi arbejdet med alle udbydere undtagen Surftown, denne udbyder er taget med fordi den i andre tests har vundet prisen som bedste webhotel. De faktiske tal der ligger til grund for vores sammenligning kan du se nedenfor. “Samlet Pris” er nok vigtigst for dig som forbruger, da mange af webhotellerne gemmer sig bag en lav månedspris eller en lav start pris det første år, Meebox er et eksempel herpå, hvor prisen stiger til 15,- det andet år, det skal man blot være opmærksom på.

Sammenligning af webhoteller i stor test

Hvad skal man kigge efter når man vælger webhotel?

Dine behov til en udbyder er ikke lig med din nabos. Måske har du behov for meget plads til en masse billeder og film, hvor din nabo måske blot skal skrive om hans rejse jorden rundt. Det samme gør sig gældende såfremt du vil starte en mindre webshop, her er det trafikken man skal kigge på, altså hvad fylder din side og hvor mange besøgende skal hente den mængde data. Til sidst er der naturligvis prisen, den kan svinge helt vildt, hvor Dandomain.dk tilbyder en rigtig høj pris og Meebox har en lav pris.

Vores vurdering/Test resultat for bedste hosting udbyder

Står du og skal starte ny side, uagtet om det er en webshop, blog eller ferieside til familien. Så anbefaler vi klart Unoeuro. Tjenesten er billig, den er stabil og hurtig. Geekleak.dk er hostet på Unoeuro DK webhotel så du kan jo selv teste hastigheden. Den begrænsede lagerplads kommer du ikke til at ramme og er dit behov så stort, så anbefaler vi dig et lagringsmedie som Dropbox i stedet.

Andre der har testet webhotellerne

Du finder adskillige tests af webhoteller på nettet, enkelte virker farvede af reklame andre er meget overfladiske. Nedenfor finder du en test udført af Nethoteller.dk og de virker umiddelbart troværdige, data, priser og vurdering er stort set den samme som vi er kommet frem til i vores test.

Stjerne vurdering af webhoteller

Nethoteller.dk

 

 

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Hardware · Software

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu