Thermodo – Smart Thermometer til bla. iPhone

Written by
Thermodo termometer stik til din smartphone

Kickstarter har igen givet Geekleak et “Kick” med endnu en innovativ og super sjov gadget. Med Thermodo får du tilsyneladende et termometer til at plugge i din iPhone, Ipad og Android enheder. Det er ikke ret mange smartphones der har indbygget termometer og derfor er denne lille dims til lydstikket på din Smartphone genial!

Opfinderne bag Thermodo har for flere år siden udviklet en App under samme navn, hvilket blot var en app der viste et termometer/grafisk visning af temperaturen hentet fra nettet. Eftersom vejrstationer er placeret udendørs og måske ikke lige der hvor du er, opstod behovet for denne gadget, der kan måle temperaturen for dig uanset om du er indenfor, udenfor eller på en øde ø.

Thermodo kommer i form af en lille nøglering, hvilket betyder at du ikke skal have dimsen siddende i din iPhone 24/7 men kan sætte den i og tage den ud ved behov. Thermodo kommer med egen App og har alle mulige ekstra features, bla. muligheden for at lave egen App til produktet osv.

Teamet bag Thermodo er Kristian, Michael, Willi & Ulrik med hjælp fra ingeniøren Marcus. I rækkefølge nedenfor.

Artiklen fortsætter LÆNGERE NEDE!

Folkene bag Thermodo

 

Robocat som firmaet hedder, er et dansk programmerings firma, hvor hovedbeskæftigelsen indtil nu har handlet om bla. udvikling af Apps. Fyrene bag går ind for kraftigt innovative og nytænkende produkter. De ser store muligheder i de små kraftcentre stort set alle mennesker går rundt med nu til dags (smartphones). Udviklingen af flere små gadgets er allerede på tegnebrætter og selv udviklingen af Thermodo er allerede så kort tid efter funding i 3. version.

Skulle du have lyst til at købe Thermodo, så kan du finde den på deres egen shop her: http://shop.thermodo.com/

Kickstarter har igen givet Geekleak et "Kick" med endnu en innovativ og super sjov gadget. Med Thermodo får du tilsyneladende et termometer til at plugge i din iPhone, Ipad og Android enheder. Det er ikke ret mange smartphones der har indbygget termometer og derfor er denne lille dims til lydstikket på din Smartphone genial! Opfinderne bag Thermodo har for flere år siden udviklet en App under samme navn, hvilket blot var en app der viste et termometer/grafisk visning af temperaturen hentet fra nettet. Eftersom vejrstationer er placeret udendørs og måske ikke lige der hvor du er, opstod behovet for denne gadget, der kan måle temperaturen for dig uanset om du er indenfor, udenfor eller på en øde ø. Thermodo kommer i form af en lille nøglering, hvilket betyder at du ikke skal have dimsen siddende i din iPhone 24/7 men kan sætte den i og tage den ud ved behov. Thermodo kommer med egen App og har alle mulige ekstra features, bla. muligheden for at lave egen App til produktet osv. Teamet bag Thermodo er Kristian, Michael, Willi & Ulrik med hjælp fra ingeniøren Marcus. I rækkefølge nedenfor. Artiklen fortsætter LÆNGERE NEDE!   Robocat som firmaet hedder, er et dansk programmerings firma, hvor hovedbeskæftigelsen indtil nu har handlet om bla. udvikling af Apps. Fyrene bag går ind for kraftigt innovative og nytænkende produkter. De ser store muligheder i de små kraftcentre stort set alle mennesker går rundt med nu til dags (smartphones). Udviklingen af flere små gadgets er allerede på tegnebrætter og selv udviklingen af Thermodo er allerede så kort tid efter funding i 3. version. Skulle du have lyst til at købe Thermodo, så kan du finde den på deres egen shop her: http://shop.thermodo.com/

Anmeldelse

Innovation - 10

10

Score

Super unikt produkt - Er du til gadgets til din smartphone, så er Thermodo et stort JA TAK!

User Rating: 4.7 ( 3 votes)
10
Article Categories:
Gadgets · Hardware

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu