Top 70 iPad Spil i 2015

Written by
Hvilket iPad spil er bedst?

Det kan til tider være utrolig svært, at vælge et godt nyt spil til ens iPad. Hos Geekleak har vi været på udkig efter nogle gode ipad spil og i stedet for at vi skriver om dem alle her. Så kan du se de 70 bedste spil i 2015 opdelt efter genre lige her.

Umiddelbart tegner iPads, Tablets og deslige ikke til at blive seriøse konkurrenter til rigtige spillemaskiner og PC’er, men alligevel er markedet kæmpe stort, specielt fordi du kan få spil til 1/4 af prisen i forhold til de mere traditionelle. Mange af de lidt ældre store spil bliver relanceret på iPad, her ses dog lidt højere priser da man formoder udviklingsomkostningerne skal indhentes. Af store titler kan nævnes The Sims 2, Tropico, Civilization, Roller Coaster Tycoon, Grand Theft Auto (GTA).

Hos Geekleak er vi mest tilhængere af, at spille spillene på en ordentlig platform og en touch skærm er og bliver ikke en seriøs konkurrent til Playstation 4, eller en stationær PC med et rigtig godt grafik kort.

Af samme grund vurderes det, at denne top 70 spil til iPad i virkeligheden mest er henvendt til børnene, som i bund og grund har overtaget familiens iPad.

God fornøjelse og godt nytår!

Article Categories:
Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu