Trådløs Bluetooth Højtaler fra Koss

Written by

Har du overvejet en pocket højtaler? Så tag et kig på Koss BTS1

Jeg sad og bladrede lidt rundt i kategorierne for pocket højtalere, de små højtalere som ikke fylder eller vejer noget, men giver lyd nok til en hyggelig aften. Se her hvad jeg mener om Koss BTS1 højtaleren.

Først prisen, har ikke kunne finde Koss Højtaleren på det Danske marked, men ved dog der er en grossist i Danmark. Jeg ved dog, at højtaleren kan købes for 59$ på Amazon. Koss, hvis du ikke kender virksomheden, så kan jeg fortælle, at den er startet af en i dag gammel mand med efternavnet Koss. Virksomheden har produceret kvalitets elektronik i over 50 år og er derfor på ingen måde ny i branchen, af samme grund kommer det ikke bag på redaktionen, at de levere et produkt der er så flot og kvalitetsmæssigt helt med til prisen.

Det er formodentlig den tyndeste og letteste af sin type på markedet, den har en fremragende lyd kvalitet, selv når man skruer godt op. Batteriet holder til ca. 5 timer (er testet). Højtaleren kommer med AUX ind og ud på begge sider og et MicroUSB lader kabel. Bag på højtaleren, er der placeret en lille fod, hvilket jeg ikke helt forstår meningen med, den står fint af sig selv, eftersom banditten er firkantet. Såfremt du lægger højtaleren ned, er der isoleret bagtil med en lille gummi ring, således den ikke rasler henover bordet når der skrues op for lyden.

Se producentens egen demonstration af højtaleren her


Bluetooth opkobling er ret lige til. Hvis der skal nævnes en ulempe ved højtaleren, så er det bassen, men igen, lyden og bassen er langt bedre end eksempelvis højtaleren i en 15-tommer MacBook Pro og så ser den fed ud.

Så alt i alt, en solid og helt igennem godkendt pocket højtaler.

 

Har du overvejet en pocket højtaler? Så tag et kig på Koss BTS1 Jeg sad og bladrede lidt rundt i kategorierne for pocket højtalere, de små højtalere som ikke fylder eller vejer noget, men giver lyd nok til en hyggelig aften. Se her hvad jeg mener om Koss BTS1 højtaleren. Først prisen, har ikke kunne finde Koss Højtaleren på det Danske marked, men ved dog der er en grossist i Danmark. Jeg ved dog, at højtaleren kan købes for 59$ på Amazon. Koss, hvis du ikke kender virksomheden, så kan jeg fortælle, at den er startet af en i dag gammel mand med efternavnet Koss. Virksomheden har produceret kvalitets elektronik i over 50 år og er derfor på ingen måde ny i branchen, af samme grund kommer det ikke bag på redaktionen, at de levere et produkt der er så flot og kvalitetsmæssigt helt med til prisen. Det er formodentlig den tyndeste og letteste af sin type på markedet, den har en fremragende lyd kvalitet, selv når man skruer godt op. Batteriet holder til ca. 5 timer (er testet). Højtaleren kommer med AUX ind og ud på begge sider og et MicroUSB lader kabel. Bag på højtaleren, er der placeret en lille fod, hvilket jeg ikke helt forstår meningen med, den står fint af sig selv, eftersom banditten er firkantet. Såfremt du lægger højtaleren ned, er der isoleret bagtil med en lille gummi ring, således den ikke rasler henover bordet når der skrues op for lyden. Se producentens egen demonstration af højtaleren her Bluetooth opkobling er ret lige til. Hvis der skal nævnes en ulempe ved højtaleren, så er det bassen, men igen, lyden og bassen er langt bedre end eksempelvis højtaleren i en 15-tommer MacBook Pro og så ser den fed ud. Så alt i alt, en solid og helt igennem godkendt pocket højtaler.  

Test Score

Design - 95%
Lydkvalitet - 90%
Pris - 80%

88%

Score

Når det kommer til lavpris lomme højtalere, så var vi fuldt ud tilfredse med både design og lyd. Prisen var dog i den dyre ende, men produktet rockede!

User Rating: 4.3 ( 1 votes)
88
Article Categories:
Hardware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu