Youtube som indtjeningskilde

Written by
Tjene penge på en kanal om afslapningsmusik

Som lovet kommer en opdatering på mit projekt Youtube. Jeg fulgte tippet om, at starte en Youtube kanal med indhold der tiltaler enormt mange mennesker. Det vigtige for mig var, at det var noget der interesserede mig og at indholdet kunne jeg selv benytte mig af. Derfor faldt valget på musik og emner der relatere sig til afslapning. Til at starte med har jeg lanceret ca. én musik video dagligt med en god blanding af ambient musik, piano musik og én enkelt video med lidt vokal sang i. Du er yderst velkommen til at tjekke kanalen ud og meget gerne følge den ved at klikke på billedet nedenfor eller HER (LINK).

Nu er jeg ikke hjemme det næste stykke tid, hvorfor hastigheden af uploads falder. Men ambitionen er, at sætte skruen i vandet henover sommeren igen.

Article Categories:
Digitale Trends · Sociale Medier · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu