Hitman vender tilbage på magisk vis

Written by
Nyt Hitman spil 2016

Hvis computerspil kan påvirke spilleren til at udvikle en voldelig person i det virkelige liv, så håber jeg de ikke ejer det nye Hitman spil.

Hvis de gør, så er det på tide at blive mistænksom omkring enhver håndværker, tjener, model, fest-abe eller militær person du kommer i kontakt med.

Rent faktisk, så er det nok en god ide, aldrig at stole nogen igen.

Hvis du endnu ikke har prøvet IO Interactives lejemorder spil Hitman og overtaget karakteren Agent 47, så er det på tide

Spillet er ikke grafisk så suverænt som Doom, men spillet tager vold op på et nyt niveau.

I modsætning til tidligere Hitman spil, så er denne udgave lavet som en 7 episoder, som udkommer henover året. Det vil sige du ikke lige sluger spillet færdig på et par dage, men du vil løbende modtage nye missioner.

Den første udgave af spillet, tilbyder tre forskellige lokationer, hvor potentielle mordere kan teste deres evner.

En fest-båd i et militært område skaber rammerne for de første to missioner som agere tutorials for senere opgaver i spillet.
God fornøjelse med drabene.
Flashbacks fra starten af Agent 47’s hitman karriere giver dig som spiller en helt masse ideer til at slå dit mål ihjel.

Den tredje mission finder sted under et modeshow i et kæmpe palæ i Paris, hvilket understreger den energi og anstrengelse der er lagt i udviklingen af omgivelserne i spillet.

Alle baner tilbyder flere forskellige måder at tilgå sikrede rum og udslette målene.

På den første båd mission alene, lykkedes det mig at knuse målet under en tønde, kvæle ham med en wire, springe ham i luften med en mine mm.

Jeg ville virkelig gerne forgifte hans vin ved at aflede en bartender, slå ham ud, stjæle hans tøj og mingelere rundt ved drinks området.

Hitman forgifter vinen

Spændingen var stor, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde forgiftet det forkerte glas og ikke kunne slå målet ihjel på denne måde.

Jeg endte med at skyde ham i ansigtet i stedet.

Ligesom tidligere spil, kræver det tid at opnå de storslåede mord. Man kan vælge løsningen at skyde målet up-front og som resultat skulle skyde sig vej ud, hvilket kan være enormt svært.

Der er ingen tvivl om, at det nye Hitman spil er rigtig svært og kræver rigtig meget tid, så er du typen der godt kan lide et tempofyldt spil, så er dette ikke noget for dig. Hvis du derimod er på udkig efter, at udleve dine mørke fantasier omkring en karriere som lejemorder. Så er Hitman lige dig.

Er du på udkig efter flere videoer og billeder fra det nye Hitman. Så klik ind på den officelle side her: https://hitman.com/

God fornøjelse med drabene.Article Categories:
Software · Underholdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu