I 2020 vil du tale mere til en maskine end med din kæreste

Written by
Fremtidens teknologier

5 nært forestående forudsigelser Gartner kommer med, som er værd at bemærke

I forbindelse med Gartners oplæg under ITxpo er, at der vil ske en hurtig bevægelse over til “augmented reality”, et fald i mobile apps og et kæmpe skifte fra web browsing over til stemmestyret brug, ligesom SIRI du kender fra din Mac, iPhone mv.

Her er hvad Gartner ser komme snart:

1. I 2020, vil 100 millioner kunder handle i augmented reality miljøer.

 

A.R. vil være lag af data over de ting du ser i butikken. Har du set amerikansk fodbold, så ser du en gul stribe på plænen, det er fuldstændig samme princip. Man vil i et center tage et par briller på og alt nødvendig info vil kunne herefter ses, brillerne vil blive lettere og smarterer.I 2017 vil hver femte globale detailkæde have implementeret dette.

2. I 2020 vil gennemsnitspersonen snakke mere med en robot end deres kæreste.

Man forudser, at 30% af alt webbrowsing vil ske uden en skærm i 2020. Brugere af Alexa voice service, som kommer med Echo enheden, de gør det allerede.

“Vi har tænkt på visuelle gengivelser af data” siger Cambre, men ikke den “ikke visuelle interaktion”?

“Lad os sige, at en studerende vil tjekke hans karakterer via Alexa. Hvordan bekræfter studenten sin identitet?” Udtaler Cambre. “Der er nogle svære spørgsmål, vigtige spørgsmål” som skal besvares, siger han.

3. I 2019 vil 20% af de store brands stoppe med at bruge mobile apps.

I alt sin enkelthed er det allerede ved at ske. Google anvender i dag mobile apps, altså noget der ligger i skyen og ikke et program der afvikles på mobilen. Herved er programmet opdateret hele tiden. Apps forsvinder ikke, men vi er forbi app æraen.

4. I 2022 vil IoT spare forbrugere og forretninger for 7,5 billiard om året.

Sensorer eksempelvis, vil fortælle hvornår hardware skal vedligeholdes.

5.Brugen af sundhed og bevægelses sporing vil øges.

I 2020 forudser Gartner at 40% af alle ansatte kan spare på sundhedsomkostninger ved at anvende en tracker, som måler hjerte, blod, bevægelse mv.

Gartner nævnte mange flere forudsigelser, disse fandt jeg mest relevant. En ting er sikker, det kommer til at gå RIGTIG hurtigt i fremtiden.

Article Categories:
Digitale Trends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu