Hvilket Shoppingsystem er bedst?

Written by
Hvilket CMS system er bedst?

Er du iværksætter og vil gerne sælge produkter online? Så vil du vide hvilket CMS system der er bedst og billigst! Vi har lavet en lille sammenligning for dig her for valget handler om dit ambitionsniveau.

Geekleak.dk har testet Magento, Prestashop, Shopify og WooCommerce. Fælles for dem alle, er at de er rigtig gode, men på hver deres område. Derfor er det vigtigt du gør op med dig selv, hvad er dine ambitioner, har du brug for lagerstyring, vil du udsende nyhedsbreve, vil du have automatisk udskrift af labels med Postdanmark og alle de andre ting.

Frygter du, at det er svært at installere gratis systemerne? Behøver du ikke, både Unoeuro og Meebox tilbyder 1-click installation, hvilket betyder at du med 1 enkelt klik kan få din shop installeret.

Prestashop

Prestashop er oppe på version 1.6 og dette gratis shoppingsystem udviklet i Frankrig, er efterhånden nået rigtig langt i udviklingen af systemet og funktionerne uden ekstra moduler installeret er UTROLIGT omfattende. Du kan se og prøve en Demo her.

Magento

Magento er et af de bedste systemer at SEO optimere og du kan med både gratis og betalte moduler få shoppen bygget lige som du ønsker. Af de CMS systemer nævnt her i artiklen, er Magento det system du kan få flest forskellige Themes til. Du kan se og prøve en Demo af Magento lige her.

Shopify

Vi har i denne artikel testet Basic versionen, denne er meget begrænset i forhold til de 3 andre. Vil du have noget der minder om funktionerne fra de 3 andre, så må du altså punge ud med noget mere om måneden, hvorfor Shopify ikke kan anbefales, såfremt man vil have mange forskellige produkter, med statistikker, nyhedsbreve, gavekort, integration med Post Danmark med mere. Er du derimod på udkig efter et nemt system der er responsive, let at SEO optimere og komme igang med? Så er Shopify nok valget for dig.

WooCommerce

WooCommerce er et plugin til WordPress. Dette plugin omdanner det mest populære blogginsystem til en webshop. WooCommerce er ekstremt populær i mindre virksomheder og hos iværksættere. Systemet kan ligesom andre OpenSource systemer kombineres med en masse plugins. Geekleak har besøgt webshops med +500 vare, her må vi konstatere, at siderne bliver langsomme. Hvorfor gør de det? Det gør de, fordi WordPress med WooCommerce ikke håndtere databaser særlig godt. WordPress er med moduler som Yoast nemt at SEO optimere og hurtigt at komme igang med, selv for en meget uerfaren bruger.

CMS system Prestashop.com Magento.com Shopify Basic WooCommerce
Pris per måned Gratis Gratis 29$ Gratis
Themes Ca. 45$-100$ Ca. 45$-100$ Ca. 140$-180$ Ca. 45$-100$
Open Source Ja Ja Nej Ja
Avancerede Rapporter Ja Delvis Ikke i Basic Kan tilkøbes som modul
Gendan forladte kurve Ja Ja Nej Ja
Nyhedsbreve Ja Ja Modul kan tilkøbes Ja
Integration med Pacsoft (Postdanmark) Ja Ja Nej Ja
Lagerstyring Ja Ja Nej Nej

Vi har bevidst ikke nævnt systemer som Joomla og andre. For de 4 ovennævnte er dem, der typisk bliver anvendt og hvor du kan finde udviklere, themes og moduler til.

Hos Geekleak er vi absolut størst fans af Prestashop og Magento, hvorfor? Fordi begge systemer jævnligt bliver opdateret, de er begge så omfattende og billige at starte op med. Har du tiden og lysten som ny shop ejer, hvor du giver dig tid til at læse lidt om opsætning osv. Så kan du komme i gang med at sælge på 24 timer, såfremt du anvender Paypal. En indløsningsaftale med NETS/Teller tager alt fra 7-30 dage.

Håber vores lille guide har givet dig en ide om, hvor henne vi er prismæssigt, samt fordele og ulemper.

 

Article Categories:
Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu