Samsung Galaxy S7 – I butikkerne snart!

Written by
Hvornår kommer Samsung Galaxy S7 i butikkerne og hvad koster den

Galaxy S7 lanceringen og anden information som specifikationer, egenskaber, pris og koncept billeder. Få de sidste rygter – Læs hele artiklen.

Samsung er uden tvivl den største mobilproducent i verdenen. Samsung blev dominerende på markedet med lanceringen af Samsung Galaxy S serien. S serien har været forbrugernes foretrukne, da de altid har leveret den seneste teknologi og trends før alle andre.

En af de helt store forbedringer og nyskabelser der kommer i Galaxy S7 er batteriet. S7 får et batteri der kan dele strøm med en anden Samsung enhed. Så løber du tør for strøm, så tænder du for denne funktion og du vil kunne lade dit batteri uden kabler!

Hvornår kommer Galaxy S7

Hvis man skal tro et læk fra China Mobile, så kommer mobilen i handlen til Februar, hvilket er en månede før “normalen”. Argumentet for den tidligerere lancering skyldes et ønske om, at komme før konkurrenten Apple. Har du derfor lige fået en Galaxy S6 i julegave, så kan det være du skal skynde dig at bytte/sælge den inden priserne styrtdykker når den nye model udkommer.

Forventede Specs på Galaxy S7

Der er vildt store forventninger til Galaxy S7, hvorfor? Fordi hastigheden i udviklingen af ny teknologi sker så hurtigt.

4GB RAM

Tænk på hvad din bærbare kan. Mange bærbare har ikke engang 4GB ram, hvilket er vanvittigt i sig selv. 4GB er ikke for sjov. Det betyder, at alle opgaver du må have på kontoret kan klares fra dette nye vidunder. Vi forventer minimum 4 GB RAM, for Apple er jo lige i hælene.

64 bit processor

Galaxy S7 vil være den første android smartphone med en 64bit Exynos processor. Men den opnår man 3,4 GHz processor kraft. Det hurtigste du kan opnå med en mobil.

32/64 og 128 GB hukommelse

Er du typen der hælder til ekstern hukommelse, så tænk dig om. Hvor tit har du pillet SD kortet ud? Nej vel. Rygtet lyder på en stor intern hukommelse, men dette kan meget vel ændre sig helt til sidst i udviklingen. Vi anbefaler man anvender lagring i “Skyen”, det fungerer super godt og du skal ikke spekulere i at flytte filer eller miste dem.

Fantastiske funktioner i Samsung Galaxy S7 edge

  • 30 Megapixels kamera
  • Super Amoled Display
  • Vandtæt teknologi
  • 5G Netværk forbindelse
  • Infrarød Sensorer

Det vi hos Geekleak hæfter os ved er den infrarøde sensor. Funktionen vil efter sigende være i stand til at måle din kropstemperatur, hvilket er starten på noget helt nyt.

Prisen på Samsung Galaxy S7

Prisen i Danmark forventes at lande på 6240DKK.

Article Categories:
Gadgets · Hardware · Telefoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu