Poweradd – Apollo 2 Powerbank – Test

Written by

Vi fik her på redaktionen tilsendt fire forskellige Powerbanks fra fire forskellige leverandører. Apollo 2 differentiere sig væsentligt i forhold til de andre vi har testet. Den kommer nemlig med et frontpanel i form af solceller.

Vi tester Apollo 2 op mod en Galaxy S4 Mini og mobilen er slukket og komplet afladet. Ladetid og antal opladninger sker ved 21 graders stuetemperatur.

Tilbehør

4 forskellige stik til USB kablet, således de mest gængse elektroniske apparater kan lades op. En nøglering med karabinhage, således kan powerbanken sættes fast på kanten af tasken når du går.

Design og vægt

Designet er relativt simpelt. Selve etuiet er lavet i hård plast med en orange kant og er ellers helt sort. Poweradd Apollo 2 har en enkelt knap der er orange, 4 led lys til at vise ladetilstand, 2 USB indgange med hver deres output styrke, hhv. 1.3A og 2.1A. Derudover er der et input mini jack stick til opladning fra enten fast strøm eller en anden USB strøm kilde. Sidst men ikke mindst, er der et LED flash lys som er relativt kraftigt, dette aktiveres ved at holde den orange knap inde i 3 sekunder og omvendt når den skal slukkes.

Vægten på denne sag er 266g.

Funktionalitet

Vi medbragte denne og de andre powerbanks på en stor 10 døgns øvelse i forsvaret, solen skinnede, hvilket både skabte støv og gode forudsætninger for opladning med solcellerne.

Grundet solpanelet savner man virkelig en taske eller et etui. Solpaneler og ridser harmonere ikke ret godt, derfor ville en taske at putte powerbanken ned i være at foretrække. På øvelsen forsøgte vi at opbevare den i et særskilt rum i tasken i videst muligt omfang men alligevel fornemmer man små ridser i panelet.

Generelt var den rigtig god og det var meget belejligt at smide den op i forruden til opladning, eller lægge den på kølerhjelmen når man parkerede.

Batteri kapacitet og antal opladninger

Batteriet på Apollo2 opgivet til at være 10.000mAh, hvor Galaxy S4 Mini’en har en kapacitet på 1.900mAh. Det betyder, at man bør kunne forvente 5 hele opladninger. Da vi testede den opnåede vi dog kun 3,5x opladning. En mulig forklaring på færre opladninger finder du på denne norske side om powerbanks. Kort fortalt kan noget som batterislid, kabler med mere indvirke på antallet af opladninger.

Hvor kan man så købe Apollo 2 henne og hvad med prisen?

Du finder Poweradd Apollo 2 powerbanken HER hos Batteribyen.dk prisen er små 349,00kr.

Vi fik her på redaktionen tilsendt fire forskellige Powerbanks fra fire forskellige leverandører. Apollo 2 differentiere sig væsentligt i forhold til de andre vi har testet. Den kommer nemlig med et frontpanel i form af solceller. Vi tester Apollo 2 op mod en Galaxy S4 Mini og mobilen er slukket og komplet afladet. Ladetid og antal opladninger sker ved 21 graders stuetemperatur. Tilbehør 4 forskellige stik til USB kablet, således de mest gængse elektroniske apparater kan lades op. En nøglering med karabinhage, således kan powerbanken sættes fast på kanten af tasken når du går. Design og vægt Designet er relativt simpelt. Selve etuiet er lavet i hård plast med en orange kant og er ellers helt sort. Poweradd Apollo 2 har en enkelt knap der er orange, 4 led lys til at vise ladetilstand, 2 USB indgange med hver deres output styrke, hhv. 1.3A og 2.1A. Derudover er der et input mini jack stick til opladning fra enten fast strøm eller en anden USB strøm kilde. Sidst men ikke mindst, er der et LED flash lys som er relativt kraftigt, dette aktiveres ved at holde den orange knap inde i 3 sekunder og omvendt når den skal slukkes. Vægten på denne sag er 266g. Funktionalitet Vi medbragte denne og de andre powerbanks på en stor 10 døgns øvelse i forsvaret, solen skinnede, hvilket både skabte støv og gode forudsætninger for opladning med solcellerne. Grundet solpanelet savner man virkelig en taske eller et etui. Solpaneler og ridser harmonere ikke ret godt, derfor ville en taske at putte powerbanken ned i være at foretrække. På øvelsen forsøgte vi at opbevare den i et særskilt rum i tasken i videst muligt omfang men alligevel fornemmer man små ridser i panelet. Generelt var den rigtig god og det var meget belejligt at smide den op i forruden til opladning, eller lægge den på kølerhjelmen når man parkerede. Batteri kapacitet og antal opladninger Batteriet på Apollo2 opgivet til at være 10.000mAh, hvor Galaxy S4 Mini’en har en kapacitet på 1.900mAh. Det betyder, at man bør kunne forvente 5 hele opladninger. Da vi testede den opnåede vi dog kun 3,5x opladning. En mulig forklaring på færre opladninger finder du på denne norske side om powerbanks. Kort fortalt kan noget som batterislid, kabler med mere indvirke på antallet af opladninger. Hvor kan man så købe Apollo 2 henne og hvad med prisen? Du finder Poweradd Apollo 2 powerbanken HER hos Batteribyen.dk prisen er små 349,00kr.

Poweradd Apollo 2 Powerbank Test

Antal Opladninger - 8
Design - 9
Holdbarhed - 7
Pris - 9.5
Tilbehør - 9.5
Vægt - 10

8.8

Total

Apollo 2 Powerbanken kommer som solpanel, men i virkeligheden er det ikke meget bevendt da det tager lang tid at lade op. Hvorom alt er, så er den billig, vejer ikke meget, har et simpelt design med en masse ekstra stik medfølgende. Antallet af opladninger er ikke voldsomt højt og den har taget lidt skade af 2 ugers hårdt brug i et soldaterliv. En pose eller etui ville have gjort gavn.

User Rating: 3.8 ( 1 votes)
9
Article Categories:
Gadgets · Hardware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu