Iphone 6 på Gaden

Written by
Den nye Iphone 6 og Iphone 6 Plus Review

Iphone 6 og Iphone 6 Plus

Apple introducerede fornyligt den 4,7 tommer store Iphone 6 og den 5,5 tommer store Iphone 6 Plus. Begge modeller er blevet lanceret i en række lande. De første anmeldelser vurderer den som “tynd og sexet”, “større og bedre”, med en imponerende batterilevetid

Apples nye smartphone kommer i Guld, Sølv og Space Grå og vil være, at få med 16, 64 og 128 GB lagerplads. Priserne i udlandet starter ved 5.199kr. hvor den noget dyrere Iphone 6 Plus starter ved 5.999kr.

Begge modeller kommer med den samme 64-bit A8 chip og stort set samme design, der er dog adskillige forskelle mellem de to smartphones. Iphone 6 måler 6,9mm, hvor Iphone 6 Plus er en anelse tykkere, 7,1mm. Apples Iphone 6 Plus har tre markante forskelle: Optisk billed stabilisering til kameraet, længere batterilevetid og en Ipad ligende landscape mode som gør at man kan se flere ting på skærmen af gangen.

Selvom Iphone 6 Plus har optisk billedstabilisering, kommer begge telefoner med store forbedringer i form af sensor opgraderinger, forbedret farvekvalitet, bedre håndtering af støj og en ny “Focus Pixel” teknologi, hvilket gør telefonen i stand til nemmere at finde autofokus punkter. Er du video glad, så kommer telefonen med 240fps slo-mo option, med mulighed for, at skyde 1080p og 60fps. Frontkameraet er ligeledes blevet opgraderet med en f/2,2 blænde som lader kameraet tage billeder i mørkere rum.

Andre nye egenskaber er WiFi opkald, hurtigere 802.11ac WiFi og muligheden for Voice over LTE (VoLTE).

Skulle du have fået lyst til at spendere i den nye Iphone, så kan du allerede nu klikke ind og købe den online hos Apple 

 

Article Tags:
·
Article Categories:
Hardware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu