Virus program – Hvilket et er bedst?

Written by

Virus og nye trusler opstår konstant men hvilket et er bedst?

Der opstår konstant nye trusler, men det er absolut ikke uvæsentligt, hvilket program du har installeret for at beskytte dig. Vi viser dig her, hvordan du jævnligt kan holde dig opdateret med, hvilket program du bør anvende og hvilket program der overall er bedst.

Av-comparatives er en non-profit organisation som flere gange om året tester, hvilket antivirus program eller mobil sikkerheds løsning der lever op til det de lover. Senest i September måned udkom de med, en ny anbefaling af, hvilke program du er dækket allerbedst ind med. Anvender du idag gratis virusprogrammer som AVG og Lavasoft, så bør du ABSOLUT læse videre.

Grafikken nedenfor viser, hvilke programmer der procentvis er dækket bedst ind fra 0-100%. I september testen, er du i følge Av-comparatives bedst dækket ind med programmet Trend Micro.

Du kan klikke på billedet og se grafiks visning af tidligere rapporter.

Test af det bedste virus program

 

Hvilket virus program er gennemsnitligt bedst i test?

Når man klikker sig igennem, de forskellige virusprogrammer. Så vil du se, at de hopper og danser. Det skyldes ganske enkelt, at ingen kan helgardere sig 100%. Men men men… Virus programmet Panda er en vinder når det kommer til en gennemsnitligt betragtning, tidligere har Kaspersky været meget anbefalet og det program kan jeg stadigvæk stå indenfor.

Det sidste punkt er, brugervenlighed. Det har vi desværre ikke haft mulighed for, at teste i denne omgang. Nu ved du ihvertfald, hvilket program der sikre dig nu og i fremtiden. Du kan jo med fordel klikke ind på linket og holde dig opdateret.

 

Article Categories:
Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Menu